brandsReklamannonser
Level
 
Kundvagn
0 produkter
 
brandsKampanjer
resident evil


chuchurocket


x com


worms


diablo


Fallout
 

Need for Speed Undercover (Wii)

Need for Speed Undercover (Wii)
Klicka för att förstora
Pris: 319.00:-
Tillgänglighet: Slut på lager
Modell: NEEF928
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Produktspecifikationer:
Genre:
Region:
Rek. ålder:
Utvecklare:
Format:

OBS! BEG EX

Du trodde aldrig att det skulle sluta med att du är både den jagade och jägaren samtidigt.


Nu måste du sätta dig bakom ratten och riskera allt för att infiltrera och krossa ett internationellt brottssyndikat.Mannen du jagar är en tvättäkta fartdåre och han kör som om hans liv hänger på om han lyckas fly eller inte. Kanske lyckas han fly…

Han är ett av de svar du behöver och du kommer att hitta honom. Naturligtvis kommer inte armadan av polisbilar du ser i backspegeln göra det hela enklare. Uppdraget kommer att sätta både din erfarenhet och skicklighet bakom ratten på prov, när du ska köra ifrån polisen, krossa fienden och ta reda på sanningen som sätter punkt för biljakten en gång för alla.

Features:
- Tryck på gasen och ge dig in i denna actionladdade historia fylld av biljakter och svek. Ge dig ut på uppdrag, tävla i race och visa vad du går för, medan du infiltrerar och krossar det internationella brottssyndikatet.
- Ta dig an polisen och alla andra som kommer i din väg i otäckt snabba biljakter där insatserna är skyhöga. Ny och betydligt förbättrad AI-mekanik har gjort poliserna både mer aggressiva och målinriktade, och deras sikte är inställt på att fånga dig med alla medel som står till buds.
- En helt ny spelmotor låter dig genomföra otroliga moves som ger dig den ultimata körkänslan.
- Tryck plattan i mattan och hör hur din motor jobbar till max, medan du utforskar det omfattande motorvägssystemet i den öppna världen i Gulf Coast Tri-Citie-området. Upplev tre unika städer som är sammankopplade av ett massivt motorvägssystem.
- Tävla, jaga och utmanövrera dina vänner i 2- eller 4-spelarläge i klassiska race som till exempel sprint och banor, den helt nya utmaningen The Heist eller i Tjuv & Polis – läget.

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.

 
gg_payments
prisjakt
pricerunner
cookies
Gaming Ground v1.2 © 2007-2016
feedback