brandsReklamannonser
Level
 
Kundvagn
0 produkter
 
brandsKampanjer
resident evil


chuchurocket


x com


worms


diablo


Fallout
 

Need for Speed SHIFT

Need for Speed SHIFT
Klicka för att förstora
Pris: 399.00:-
Tillgänglighet: Slut på lager
Modell: NEEW160
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Produktspecifikationer:
Community site:
Officiell hemsida:
Region:
Rek. ålder:
Utvecklare:

Att köra extrema tävlingsbilar är en högljudd, intensiv och fysiskt påfrestande upplevelse.

Spelets kombination av perceptionsbaserade G-krafter, hyperrealistisk grafik och brutal kraschdynamik levererar en racingupplevelse utöver det vanliga.

Den nya förarprofilfunktionen (driver profile) är en ultimat förlängning av en äkta körupplevelse. Systemet ger varje enskild spelare en unik personlighet baserad på dennes förmåga och körstil och den påverkar spelarens karriär och online-matchning. I Need for Speed SHIFT är det körningen som visar vem man är.

Features:
- En variation av visuella effekter levererar en äkta körupplevelse och den tredimensionella HUD:en efterliknar spelarens huvudrörelser och ger en känsla av G-krafter. Synfältet anpassas efter bilens fart och när det går det riktigt fort kommer perspektiven att förändras så att bilen/cockpiten försvinner ur fokus.
- Vilken sorts förare är du? Förarprofilen följer spelarens utveckling från tävling till tävling. Systemet baseras på förarens prestationer, framgångar, poäng och belöningar och tillsammans skapar dessa ingredienser en skräddarsydd karriär och spelupplevelse. Förarprofilen är aktiv i alla spellägen: karriär och online.
- När spelaren kör in i ett fast objekt eller en motståndare, kommer det att kännas som om bilen skadas. En blandning av visuella effekter och ljudeffekter kommer att göra spelaren desorienterad och dennes fokus på loppet försvinner för en kort stund.
- Need for Speed SHIFT innehåller en omfattande anpassningsfunktion som låter spelarna specialdesigna varje aspekt av bilens prestanda och utseende. Öppna motorhuven, uppgradera och trimma din bil och öka prestandan. Det visuella anpassningssystemet låter spelarna skräddarsy både bilens ut- och insida för att sätta sin personliga prägel.
- Spelet innehåller närmare 70 licensierade bilar som exempelvis Pagani Zonda F, Audi RS4 och Porsche 911 GT3 RSR. Dessutom finns det över 15 banor hämtade från verkligheten såsom Willow Springs och Laguna Seca samt fantasibanor som exempelvis Londons centrum och Tokyo

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.

 
gg_payments
prisjakt
pricerunner
cookies
Gaming Ground v1.2 © 2007-2016
feedback