brandsReklamannonser
Level
 
Kundvagn
0 produkter
 
brandsKampanjer
resident evil


chuchurocket


x com


worms


diablo


Fallout
 

Advance Wars - Dark Conflict (DS)

Advance Wars - Dark Conflict (DS)
Klicka för att förstora
Pris: 299.00:-
Tillgänglighet: Slut på lager
Modell: ADV9499
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Produktspecifikationer:
Genre:
Format:
Utvecklare:
Rek. ålder:
Region:
Releasedatum:

OBS! BEG EX

Den här gången har det skett stora förändringar i Advance Wars-världen. Både Advance Wars 2: Black Hole Rising och Advance Wars: Dual Strike var som bekant extremt lika originalet, både vad det gällde karaktärer, handling och spelinnehåll.


Nu har tillverkarna Intelligent Systems insett att serien behöver en renovering. Välkommen till Advance Wars: Dark Conflict.

Den onde tyrannen Sturm dog i Advance Wars: Black Hole Rising, efter att ha blivit förråd av Hawke. I det här spelet återfinner vi dock inga gamla karaktärer alls, utan blir istället introducerade till ett gäng nya personligheter. Handlingen är också helt ny, och denna gång mycket mörkare och vuxnare än tidigare. Jorden har lidit förödelse av meteorer (Sturm-varning kan tyckas) och nu köper de överlevande för att bygga upp samhällen igen. Men alla har sina egna metoder för att nå det svårdefinierade begreppet framgång. En del samarbetar och hjälper folk, medan somliga försöker utnyttja andra för sin egen vinning. Vem är god? Och vem kan man egentligen lita på när det kommer till kritan?

Bortsett från nya karaktärer och en ny, mörkare handling är dock det mesta sig likt även i detta spel. Det handlar fortfarande om turbaserad strategi där tankeverksamhet knäcker fingerfärdighet (äntligen har Bergsalas PR-kille Patrik chans att vinna) och spelet är fortfarande lätt att komma in i, men svårt att bemästra. Advance Wars: Dark Conflict följer sten, sax och påse-systemet vilket innebär att det inte finns några överlägsna trupper, utan alla har för- och nackdelar mot varandra.

Det har i vanlig ordning tillkommit några nya trupper, till exempel motorcyklar som är riktigt snabba transportmedel för spejande. Självklart är det dock online-möjligheterna som smäller allra högst! Äntligen kan du utmana vem som helst världen över (så länge personen har en Nintendo DS och ett exemplar av det här spelet förstås) på en batalj för att se vem som verkligen är den bästa strategen. För att kunna kommunicera på ett bra sätt kan man även röstchatta med sin motståndare under striderna!

Advance Wars: Dark Conflict är Advance Wars som vi ville ha det från början. Spelet passar perfekt online och balansen mellan de olika karaktärerna är bättre än någonsin. Gillar man strategi är det här förmodligen årets mest självklara köp.

Länkar:
Advance Wars

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.

 
gg_payments
prisjakt
pricerunner
cookies
Gaming Ground v1.2 © 2007-2016
feedback