brandsReklamannonser
Level
 
Kundvagn
0 produkter
 
brandsKampanjer
resident evil


chuchurocket


x com


worms


diablo


Fallout
 

Need for Speed Carbon

Need for Speed Carbon
Klicka för att förstora
Pris: 349.00:-
Tillgänglighet: Slut på lager
Modell: NEEW175
Snittbetyg: Inte betygsatt.

Produktspecifikationer:
Community site:
Officiell hemsida:
Region:
Rek. ålder:
Utvecklare:

Need for Speed Carbon drar in dig i världens farligaste och mest adrenalinfyllda street racing. Du och ditt gäng måste tävla i ett regelrätt krig om staden och riskera allt för att ta över dina rivalers områden, ett kvarter i taget.

När polisen ökar pressen förflyttas striden till slut till Carbon Canyon, där territorier och rykten kan gå förlorade i varje vådlig kurva. Representera din bilklass, ditt gäng och ditt område i Need for Speed Carbon, nästa revolution inom racingspel.

Features:
- Det helt nya spellägena Canyon Duel och Drift race blir den ultimata testen av skicklighet och nerver där en enda felbedömd kurva kan kosta dig mer en bara tävlingen

- Tävla för att ta kontrollen över staden, kvarter för kvarter, genom att vinna över dina konkurrenter på deras område.

- Sätt dig bakom ratten i en råtrimmad tunerbil, en kompromisslös amerikansk muskelbil eller en exotisk supersportbil, för att en gång för alla bevisa vem som kan göra mest med två par hjul. Den nya fysikmodellen gör att varje bilklass har sina egna distinktiva köregenskaper

- Tänk strategiskt när du väljer ut de medlemmar som ska ingå i ditt gäng och använd sedan deras färdigheter både på vägen och i garaget. Det hjälper dig att vinna tävlingarna och bygga om dina bilar för bästa möjliga prestanda.

- Kör din ombyggda och trimmade bil online och utmana andra förare från hela världen

- I online läge, låt din motståndare få 10 sekunders försprång på York Road och vinn sedan racet. Klara man detta uppfyller man kravet för en av de tuffa utmaningarna i spelet.

Skriv recension
Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv in verifikationskoden nedan:

Det finns inga fler bilder på den här produkten.

 
gg_payments
prisjakt
pricerunner
cookies
Gaming Ground v1.2 © 2007-2016
feedback